Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, Sarıyer Maçındaki Hakem Yönetimini Eleştirdi: “Şikayet Edebileceğimiz Bir Yer Yok”

Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, Sarıyer ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası hakemlerin yönetimini eleştirerek, “Hakem camiası kendilerini koruyor. Şikayet edecek bir yer yok” dedi. Takımın genç oyuncularına verdikleri önemin altını çizen Taşkın, sezonun en iyi performanslarından birini sergilediklerini vurguladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın’dan Hakemler İçin Sert Eleştiri

Manisa FK’nın teknik direktörü Taner Taşkın, takımlarının Sarıyer ile 0-0 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmasının ardından hakemlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Taşkın, “Hakemlerin birbirini aşırı derecede koruduğuna inanıyorum. Şikayet edeceğimiz ya da durumu bildireceğimiz bir ortam yok. Ancak bu durumu yalnızca Allah’a bırakıyoruz,” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

İyi Oynadık, Ama Sonuç Yok

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında deplasmanda Sarıyer ile berabere kalan Manisa FK, maç sonundaki basın toplantısında Taner Taşkın’ın açıklamaları dikkat çekti. Taşkın, “Sezonun en iyi ve en etkili oyunumuzu sergiledik. Bu, gol yemeden bitirdiğimiz tek mücadele oldu. Lige sorunlu bir başlangıç yapmamıza rağmen, oyuncularımız her hafta daha iyi bir performans ortaya koyuyor,” ifadelerini kullandı. Maçın seyri hakkında da bilgi veren Taşkın, “İlk yarıda oyunu biz kontrol ettik. Ancak karşılaştığımız hakem kararları, tüm Türkiye’nin de tartıştığı bir konu haline geldi. Belki maçın sonucu yine 0-0 olabilirdi, ama bu bizim iç sorunumuzdu. Hakem, Diony’e verdiği ilk sarı kartla gülünç bir karar verdi ve ardından ikinci sarı kartı göstererek onu oyundan attı. Pozisyona bakıldığında penaltı yokmuş gibi görünebilir, ama oyuncunun net bir şekilde düşürüldüğünü görebiliyoruz. Penaltı verilmesi gereken bir durum söz konusu. Ancak bu olmadı ve adamı atmak da başka bir komediydi. Ekibimizin kadrosunda birçok genç oyuncu bulunuyor ve biz bu gençlerin gelişimine çok önem veriyoruz. Türk futboluna ve milli takıma hizmet vermeye çalışıyoruz. Federasyona şikayet etsem de sonuç almanın imkânsız olduğunu biliyorum. Hiç kimse kendi ayaklarına kurşun sıkmak istemiyor. Hakem topluluğu, birbirlerini gerektiği gibi koruyor. Şikayet edecek ya da durumu bildirecek bir platformun eksikliğinden dolayı, bu durumu yalnızca Allah’a havale ediyoruz,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Bu açıklamalar, Manisa FK’nın hakem yönetimine karşı duyduğu rahatsızlığı net bir şekilde ortaya koydu.