Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın Efeler’de Kuruyan Çam Ağacı Yolda Devrildi, Yaralı Yok

Aydın’ın Efeler ilçesinde, kuruyan bir çam ağacı aniden devrildi. Olayda yaralanan kimse olmazken, çevredekiler büyük korku yaşadı. Devrilen ağaç nedeniyle yol trafiğe kapandı ve belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Bölge sakinleri, bakım çağrısında bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, kuruyan bir çam ağacı aniden devrildi. Olayda

Aydın’da Kuruyan Çam Ağacı Devrildi, Yaralanan Yok

Aydın’ın Efeler ilçesinde, kaldırım kenarında bulunan kuruyan bir çam ağacı, aniden yola devrilerek büyük bir gürültü yaptı. Neyse ki, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Olayın Detayları

Efeler ilçesindeki Girne Mahallesi Şehitler Bulvarı üzerinde gerçekleşen bu talihsiz olayda, Huzurevi önündeki büyük çam ağacı, zamanla kuruyarak dayanamayarak devrildi. Çevredeki vatandaşlar, gürültüyle birlikte paniğe kapıldılar. Olay sonrası hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirim yapıldı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde yönlendirildi.

Trafik Önlemleri Alındı

Devrilen ağacın dalları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı, trafik ekipleri güvenlik amaçlı önlemler aldı. Bir süre yolda araç geçişine tek şeritten devam edildi. Belediye ekipleri, devrilen ağacı en kısa sürede temizleyerek yolu trafiğe açtı.

Sakinlerden Bakım İsteği

Olayın ardından, çevre halkı yetkililere çağrıda bulunarak ilçe genelindeki birçok eski çam ağacının da benzer tehlikeler oluşturduğunu belirtti. Sakinler, bu tür olayların önüne geçebilmek için ağaçların düzenli bakımının yapılması ve budanması gerektiğini vurguladılar.