Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Plaj Futbolu Milli Takımı, Batum’daki kampında 15 Temmuz anısına özel bir etkinlik düzenledi

    Plaj Futbolu Milli Takımı, Avrupa A Ligi 2. aşama maçları için Batum’a giderken 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anmak amacıyla Türk bayrağı ile fotoğraf çekti. Takım, 18-20 Temmuz’da Belarus, Çekya ve Almanya ile mücadele ederek Avrupa Süper Finalleri’ne katılmayı hedefliyor.

    Plaj Futbolu Milli Takımı, Avrupa A Ligi 2. aşama maçları

    Plaj Futbolu Milli Takımı Batum’da Anma Töreni Düzenledi

    Batum’a giden Plaj Futbolu Milli Takımı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma düzenledi.

    15 Temmuz Şehitleri Anısına Fotoğraf Çekildi

    Gürcistan’ın Batum şehrinde bugün başlayan kampta, Plaj Futbolu Milli Takımı, antrenman öncesinde 15 Temmuz şehitleri anısına takım halinde Türk bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

    Avrupa A Ligi İçin Mücadele Edecekler

    Plaj Futbolu Milli Takımı, 18-20 Temmuz tarihleri arasında Batum’da son dünya kupası finalisti Belarus, Çekya ve Almanya ile Eylül ayında gerçekleşecek Avrupa Süper Finalleri’nde üst grupta yer alabilmek için mücadele edecek.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı