Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Emet’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Şehitler Anıldı

    Kütahya’nın Emet ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit mezarları ve aileleri ziyaret edildi. Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkanı Mustafa Koca’nın katıldığı etkinlikte dualar edildi. Ayrıca, akşam yürüyüşü ve anma programı düzenlenecek.

    Kütahya'nın Emet ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

    Emet’te 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Düzenlendi

    Kütahya’nın Emet ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Etkinlikler kapsamında, şehit mezarları ziyaret edilerek, şehit aileleriyle bir araya gelindi.

    Kaymakam ve Belediye Başkanı Şehitleri Unutmadı

    Etkinliğe katılan Emet Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçe protokolü ile birlikte şehit kabirlerini ziyaret etti. Bu anlamlı günde, şehitler için dualar edildi ve şehit aileleriyle görüşüldü.

    Birlik Yürüyüşü ve Anma Programı

    İlçede, akşam saat 20.30’da Hükümet Konağı önünden bir birlik yürüyüşü gerçekleşecek. Bunun ardından, saat 21.00’de Hükümet Konağı önünde anma programı düzenlenecek. Halkın katılımıyla yapılacak bu etkinlikler, 15 Temmuz’u anmak ve demokrasiye sahip çıkmak amacı taşıyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı