Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amed Sportif Faaliyetler’in yeni başkanı Nahit Eren, basın toplantısında Süper Lig hedeflerini açıkladı

Amed Sportif Faaliyetler’in yeni başkanı Nahit Eren, yapılan olağanüstü seçimlerin ardından kamuoyuyla buluştu. Eren, hedeflerinin 1. Lig’de mücadele ederek Süper Lig’e yükselmek olduğunu vurguladı. Ayrıca, önceki yönetimleri de teşekkür ederek, Amedspor’un gelecekte Avrupa’da mücadele etme hayalini paylaştı.

Amed Sportif Faaliyetler'in yeni başkanı Nahit Eren, yapılan olağanüstü seçimlerin

Amed Sportif Faaliyetler, Yeni Yönetim ile Basın Toplantısı Düzenledi

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü seçimlerde Amed Sportif Faaliyetler’in başkanı seçilen Nahit Eren, yeni yönetim ekibiyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Başarılı Geçmişten Güç Alıyoruz

Bir otelde yapılan toplantıya Amed SF Başkanı Nahit Eren, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Sinan Kaloğlu katıldı. Toplantıda konuşan Eren, Amed SF’nin kongresinin tamamlandığını vurgulayarak, “Yeni hocamızla birlikte 1. Lig’de mücadele etme kararlılığındayız. Amacımız Süper Lig’e yükselmek ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Genel kurulda, Amedspor’un benimsediği farklı kimliği de dile getirdik. Önümüzdeki dönemde Süper Lig’le taçlandırmayı hedeflediğimiz bir 1. Lig serüvenimiz var. Bu yolda, bizden önceki başkanlara özellikle son başkanımız Burç Baysal’a ve yönetimine teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Süper Lig Hedefi ve Kalıcılık

Nahit Eren, hedeflerinin bu yıl Süper Lig’e çıkmak olduğunu kaydederek, “Süper Lig’de kalıcı bir takım olma arzumuz var. Bizlere yöneltilen eleştirileri dikkate alacağız. Bu dönemde sadece şampiyonluk amacıyla transfer yapmadık. Amacımız, Amedspor’u güçlü ve istikrarlı bir takıma dönüştürmek ve Avrupa’da da mücadele edebilmesidir. Bu bizim hayalimiz” dedi.

Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.