15 Temmuz Demokrasi Zaferi İçin Elazığ’da Anma Töreni
Elazığ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü coşkuyla kutluyor. Bu yıl, 15 Temmuz’un 9. yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında, şehitlikler ziyaret edilerek dualar edildi.
Şehitlikler Ziyareti Gerçekleştirildi
Elazığ’daki etkinlikler çerçevesinde, il protokolü ve halk, ilk olarak İcadiye, Garnizon ve Harput şehitliklerini ziyaret etti. Etkinlik, İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Ardından, şehitler için dualar okundu ve ziyaret programı sona erdi.
Protokol ve Şehit Yakınları Bir Araya Geldi
Şehitlik ziyaretine Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Jandarma Komutanı Alparslan Doğan ile birçok siyasi parti temsilcisi ve kurum yetkilileri katıldı. Ayrıca, şehit yakınları da düzenlenen anma etkinliğinde yer aldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı