Kandıra’da Sokak Kavgasında 2 Kişi Av Tüfeğiyle Yaralandı
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde meydana gelen sokak kavgasında iki kişi ağır yaralandı. Olayın ardından, 6 gözaltına alınan şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Kavga Akdurak Mahallesi’nde Patlak Verdi
Olay, 13 Temmuz Pazar günü Kocaeli’nin Akdurak Mahallesi Eğitim Sokak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, H.Ç., O.Ü., E.Ü. ve B.Ç. isimli kişiler arasında tartışma çıktı. Aniden alevlenen bu tartışma, kavgaya dönüştü ve O.Ü. ile E.Ü., kavgada av tüfeğiyle vurularak yaralandı.
Olay Yerine Müdahale Ekipleri Sevk Edildi
Kavganın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralanan iki kişi, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi.
Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında B.Ç., Ç.Ç., M.Ç., S.Ç., N.U. ve A.Ç. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Emniyetteki işlem süreci tamamlandıktan sonra, şüpheliler adliyeye çıkarıldı. N.E., S.Ç. ve M.Ç. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, B.Ç., Ç.Ç. ve A.Ç. tutuklandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı