Iğdır’da Yabancı Kadın, Tartıştığı Erkek Arkadaşının İhmalinden Kaçınarak Yaşam Mücadelesi Verdi

Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde, yabancı uyruklu bir kadın, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra apartmanın 2. katından atıldı. Kadın, 1. katta durarak hayatta kalırken, yaralandı. Zanlı ise olaydan sonra kayıplara karıştı; polis, onu yakalamak için soruşturma başlattı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Iğdır’da Kadına Şiddet: Yabancı Uyruklu Kadın Apartmandan Atıldı

Iğdır’da yaşanan olay büyük bir şok yarattı. Yabancı uyruklu bir kadın, erkek arkadaşı ile girdiği tartışmanın ardından apartmanın 2. katından atıldı.

Olayın Ayrıntıları

Dün akşam saatlerinde, Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde gerçekleşen olay sonucunda, söz konusu kadın 2. katın merdiven boşluğuna itilerek aşağıya düştü. Şans eseri, beton zeminle temas etmeden 1. kattan durmayı başaran kadın, bu sayede hayatta kalmayı başardı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, durumu ciddiyetini koruyan kadına ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve hastaneye sevk etti. Yapılan tıbbi kontrollerde kadının iki ayağında kırıklar olduğu belirlendi.

Haberin detaylarına göre, kadına şiddet uyguladığı iddia edilen erkek ise olayın hemen ardından kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri, zanlının kimliğini tespit etmek amacıyla geniş bir araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı