Ömerli’de Yeni Belediye Binası Açıldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, vazife ve harp malulü bireyler ile çocuklarına her yıl düzenli olarak yapılan eğitim yardımlarının yarın ödeneceğini açıkladı. Bakan Işıkhan, “Toplamda 20 bin öğrenciye, 457 milyon lira tutarında bir ödeme gerçekleştireceğiz.” dedi.
Bakan Işıkhan Mardin’de Temaslarda Bulundu
Mardin’de bir dizi etkinlikte bulunan Bakan Işıkhan, Ömerli İlçe Belediyesi’nin yeni binasının açılışına katıldı. Açılış öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Işıkhan, stantları gezerek yöresel ürünlere göz attı. Cevizli sucuk yaparak halkla sohbet eden Işıkhan, yeni belediye binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. “Ömerli’de, yerel yönetim anlayışımız doğrultusunda yeni bir hizmet kapısı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2024’te sona eren projelerimizi hayata geçirdik. Belediyeler, şehirlerin kalkınma sürecini destekleyen ve milli iradeyi temsil eden mekanlardır.” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin Hedefleri ve Sosyal Güvenlik Çalışmaları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet odaklı politikalarına devam ettiklerini vurgulayan Bakan Işıkhan, “23 yıllık iktidarımız süresince, her il ve ilçeye sayısız eser kazandırdık.” dedi. AK Parti’nin yalnızca kendi seçmeninin değil, tüm vatandaşların güvenini kazandığını belirten Işıkhan, “Bizim hedefimiz, milletimizin refahı ve memleketimizin kalkınmasıdır.” şeklinde konuştu.
Sosyal güvenlik alandaki sunulan yardımlara da dikkat çeken Bakan, “Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından her yıl verdiğimiz eğitim yardımlarını bu Cuma günü gerçekleştireceğiz. 20 bin öğrencimize toplamda 457 milyon lira ödeme yapacağız. Mardin genelinde halka en iyi hizmeti ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bakan Işıkhan’ın konuşmalarının ardından yeni belediye binasının açılışı gerçekleştirildi.
MEMLEKETİ MARDİN’E GELEN BAKAN VEDAT IŞIKHAN, ÖMERLİ İLÇE BELEDİYE BİNASI AÇILIŞINA KATILDI.
AÇILIŞ ÖNCESİNDE VATANDAŞLARLA SOHBET EDEN BAKAN IŞIKHAN, STANTLARI GEZEREK CEVİZLİ SUCUK YAPTI
BAKAN IŞIKHAN, YÖRESEL ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
BAKAN IŞIKHAN, KONUŞMALARININ ARDINDAN ÖMERLİ İLÇE BELEDİYE BİNASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY, AB KONSEYİ BAŞKANI ANTONİO COSTA İLE ZİRVE ÖNCESİNDE BİR SÜRE SOHBET ETTİ.
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY LİDERLERLE BİR ARAYA GELDİ
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY, MACRON’LA GÖRÜŞTÜ