Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Didim Belediyespor, Karşıyaka’yı 3-0 Yenerek Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta Karşıyaka’yı 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Maç sırasında Didim halkı takımlarını coşkuyla desteklerken, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Kaan Topçuoğulları da heyecanı paylaştı. Bu sonuç, Didim’in ligdeki iddiasını pekiştirdi.

Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.

Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’ndan Farklı Galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’unda mücadele eden Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, güçlü rakibi Karşıyaka Spor Kulübü’nü 3-0’lık skorla yenerek önemli bir zafer elde etti.

Didim Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada, Didim Belediyespor, sergilediği üstün performansla rakibine şans tanımadı ve net bir galibiyetle sahadan ayrıldı.

Destekleyen Taraftarlar Coşkuyla Yanındaydı

Maç sırasında tribünleri dolduran Didim halkı, takımlarına olan desteğini coşkulu tezahüratlarla gösterdi. Oyun disiplini ve takım ruhuyla dikkat çeken Didim ekibi, sergiledikleri başarılı oyunla izleyenlerden tam puan aldı.

Karşılaşmayı yerinde izleyen Didim Belediye Başkan Yardımcısı Kaan Topçuoğulları, maç boyunca takımın yanındaydı ve bu heyecana ortak oldu.

Moral ve İddia Yükseldi

Polat Group Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, elde ettiği bu galibiyetle birlikte hem motivasyonunu artırdı hem de ligdeki hedeflerini bir kez daha pekiştirmiş oldu.