Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da ‘Hedef YKS ve LGS’ Proje Çalıştayı ile Öğrencilerin Başarı Hedefleri Belirlendi

Afyonkarahisar’da ‘Hedef YKS ve LGS’ proje çalıştayı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okul ziyaretlerinde öğrencilere motivasyon sağladı ve eğitimde başarılı olmak için sistemli rehberlik gerektiğini vurguladı. Başarı, emek ve doğru yönlendirmelerle elde edilecektir.

Afyonkarahisar'da 'Hedef YKS ve LGS' proje çalıştayı düzenlendi. İl Milli

Afyonkarahisar’da ‘Hedef YKS ve LGS’ Çalıştayı Düzenlendi

Afyonkarahisar’da, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla önemli bir çalışma yapıldı. “Hedef YKS ve LGS” Proje Çalıştayı, yerel eğitim otoriteleri tarafından organize edildi.

Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’den Ziyaretler

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinlik kapsamında Şükrü Çelikalay İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelen Sünnetci, sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle samimi sohbetler yaptı. Sınıf gezilerinin ardından, okulun konferans salonunda düzenlenen çalıştayda, öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya yönelik görüşler masaya yatırıldı.

Başarı İçin Stratejik Planlamalar Önerildi

Çalıştayda, öğrencilerin başarısını artırmak amacıyla geliştirilebilecek projeler, ölçme ve değerlendirme yöntemleri ile sınav motivasyonu üzerine tartışmalar yapıldı. Katılımcılar, her öğrencinin hedeflerine ulaşmasına destek verecek bireysel planların hazırlanmasına ve uygulanmasına önem verdiler. Sünnetci, “LGS ve YKS sınavlarına hazırlık sürecinde etkili bir rehberlik hizmetinin sağlanması gerekmektedir. Başarılı olmak için gayret, motivasyon ve doğru yönlendirme çok önemlidir. Her bir öğrencimizin potansiyelini keşfetmeleri için okullarda yoğun bir ekip çalışması gerçekleştirmeliyiz. Bugün verdiğimiz emeklerin yarın başarı getirerek karşılığını bulacağına inanıyorum. Bu süreçte gösterdiğiniz fedakarlık için hepinize teşekkür ediyorum. Güçlü bir Türkiye için sıkı bir işbirliği şart” ifadelerini kullandı.