Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da Aile Üniversitesinin Açılışıyla Aile Yapısına Destek Verildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, “Aile Yılı” kapsamında Aile Üniversitesi projesini başlattı. Eğitimlerde uzman akademisyenler aile kavramını çeşitli yönleriyle açıkladı ve katılımcılara sertifika verildi. Vatandaşlar, bu fırsatı sundukları için Mehmet Öntürk ve HMKÜ’ye teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, "Aile Yılı"

Hatay’dan Aile Destek Projesi: Aile Üniversitesi Açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) iş birliğiyle Aile Üniversitesinin kuruluşu gerçekleştirildi.

2025’in “Aile Yılı” olarak belirlenmesi, HBB’nin ailelerin yapısını koruma ve güçlendirme hedefini bir adım daha ileri taşımalarını sağladı. Bu çerçevede, Hatay Büyükşehir Belediyesi, HMKÜ ile birlikte “Aile Üniversitesi” programını devreye aldı. Eğitimler, HMKÜ bünyesinde uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirildi. Aile kavramı, çeşitli konular altında ele alınarak katılımcılara bilgi sağlandı. Programı tamamlayan bireylere, katılımlarını belgeleyen sertifikalar verildi.

Eğitim alan bireyler, HBB Başkanı Mehmet Öntürk ile HMKÜ yönetimine böyle bir fırsat sundukları için teşekkürlerini ilettiler.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yetkilileri, 2025 “Aile Yılı” çerçevesindeki projelerine devam etmeyi planladıklarını belirtti.