Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeşehir Koleji, Eurocup A Grubu’ndaki mücadelesinde Cedevita Olimpija Ljubljana’yı 92-76 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Bahçeşehir Koleji, Eurocup A Grubu’ndaki 4. hafta maçında Cedevita Olimpija Ljubljana’yı Sinan Erdem Salonu’nda 92-76 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Takımın başantrenörü Marko Barac yönetiminde, en skorer oyuncusu Trevion Williams oldu.

Bahçeşehir Koleji, Eurocup A Grubu'ndaki 4. hafta maçında Cedevita Olimpija

Bahçeşehir Koleji’nin Eurocup Zaferi

Bahçeşehir Koleji, Eurocup A Grubu’nun 4. haftasında Slovenya’nın Cedevita Olimpija Ljubljana takımını 92-76’lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Maç Detayları

Karşılaşma, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Müsabakanın hakemliğini Carlos Cortes, Michele Rossi ve Leandro Lezcano üstlendi. Bahçeşehir Koleji oyuncularından Tyrone Williams, 18 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Tyler Cavanaugh 16, Calep Homesley 15, Malachi Flynn de 12 sayı ile takıma katkı sağladı.

Cedevita Olimpija Ljubljana tarafında ise Aleksej Nikolic 14, David Skara 14 ve DeWayne Stewart Jr. 12 sayı ile dikkat çekti.

İlk periyotta Bahçeşehir Koleji, 27-14’lük skorla üstünlüğü ele geçirirken, devre arasına 50-43 önde girdi. Üçüncü periyotta ise 72-59 ile farkını artırarak galibiyete uzandı.

Bahçeşehir Koleji başantrenörü Marko Barac, oyuncularının performansından memnun kalırken, Cedevita Olimpija Ljubljana’nın başantrenörü Zvezdan Mitrovic ise takımının mücadele ruhunu övdü.