Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Kurultay Davası’nın Duruşma Salonu Yetersizliği Nedeniyle Değiştirildi

Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin iptal davası için duruşma salonunu değiştirdi. Cuma günüki duruşma, Ankara 25. Hukuk Mahkemesi’nin Z-10 numaralı salonunda gerçekleştirilecek.

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Kurultay Davasında Duruşma Salonu Değişti

Ankara’daki 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yürütülen tartışmalı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay davası, salonun yetersizliği nedeniyle farklı bir mekâna alındı. Cuma günü gerçekleştirilecek duruşma, Ankara Adliyesi Dışkapı Ek Hizmet Binası’nda bulunan Ankara 25. Hukuk Mahkemesi’nin Z-10 numaralı salonunda yapılacak.

Duruşmanın Gerekçeleri

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerindeki 38. Olağan Kurultayı’nın iptali talebiyle açılan davada, dosyanın kapsamlı olduğu belirtildi. Dava, fer’i müdahiller ve kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Bu nedenle mevcut duruşma salonunun yetersiz olduğu ifade edildi. Cuma günkü duruşma, yargılama sürecinin daha güvenli ve etkili bir şekilde ilerlemesi amacıyla yeni bir salon tercih edilerek gerçekleştirilecek.