Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Orkun Kökçü ile transfer görüşmelerine başladı ve futbolcu İstanbul’a geldi

Beşiktaş, milli futbolcu Orkun Kökçü ile transfer görüşmelerine başladı. Portekiz’in Benfica takımından İstanbul’a gelen Kökçü, taraftarları selamladı ve Beşiktaş’taki kariyeri için heyecanlı olduğunu belirtti. Transfer sürecinin ardından sağlık kontrolü sonrası resmi sözleşme imzalanacak.

Beşiktaş, milli futbolcu Orkun Kökçü ile transfer görüşmelerine başladı. Portekiz'in

Orkun Kökçü İle Beşiktaş Arasındaki Görüşmeler Başladı

Beşiktaş, yeni sezon transfer sürecinde önemli bir adım atarak milli futbolcu Orkun Kökçü ile anlaşmaya vardı. Portekizli kulüp Benfica’da forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmelerine başlandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla açıklandı. Orkun Kökçü, İstanbul’a gelerek Beşiktaş’a katılmak üzere yola çıktı.

Beşiktaş Taraftarları Orkun Kökçü’yü Karşıladı

Hollanda’dan özel bir uçakla Atatürk Havalimanı’nın Genel Havacılık Terminali’ne varan Kökçü, burada siyah-beyazlı taraftarların coşkulu karşılamasıyla karşılaştı. Taraftarların yoğun ilgisi karşısında duygulanan Kökçü, onlarla birlikte 3’lü poz vererek mutluluğunu paylaştı.

Beşiktaş’a Transfer Olmanın Gururunu Yaşıyorum

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Orkun Kökçü, Beşiktaş’a transfer olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. “Çocukluktan beri hayalini kurduğum Beşiktaş’a geldim. Bu harika taraftarların önünde oynamak benim için gurur verici. Zamanında ben de bu tribünlerde bulunuyordum, artık sahada olacağım. Bu arma için elimden gelen her şeyi yapacağım. Şampiyonluğa odaklanıyoruz ve Allah’ın izniyle pek çok şampiyonluk yaşayacağız. Çok heyecanlıyım” sözleriyle duygularını paylaştı.

Transfer işlemleri için daha sonra alandan ayrılan Kökçü, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi anlaşmayı imzalayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı