Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Patnos’ta Aile Yılı Kapsamında Personele Eğitici Seminer Düzenlendi

Patnos’ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Aile Yılı” kapsamında düzenlediği Aile Eğitimi Semineri, Yurt Müdürlüğü psikologu tarafından personele verildi. Seminerde aile içi iletişim, empati ve çocuk-ergen gelişimi konuları ele alındı. Patnos İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Alparslan, eğitimlerin yıl boyunca süreceğini belirtti.

Patnos'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Aile Yılı" kapsamında düzenlediği Aile

Aile Yılı Kapsamında Eğitim Semineri Patnos’ta Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, 2025 yılını “Aile Yılı” olarak ilan etmesi çerçevesinde, Patnos Gençlik Merkezi’nde dikkate değer bir eğitim programı düzenlendi. Yurt Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir psikolog tarafından verilen Aile Eğitimi Semineri, Gençlik Merkezi’nde çalışan tüm personele yöneltildi.

Seminerde Önemli Konular Üzerine Bilgilendirme Yapıldı

Etkinlikte, aile içi iletişim, empati, stres yönetimi ve çocuk ile ergenlerin gelişimi gibi çeşitli önemli konular gündeme getirildi. Katılımcılar, karşılaştıkları günlük ailevi sorunlarla ilgili bilgi edinme şansı yakaladı.

Patnos İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Alparslan, program sonrasında yaptığı açıklamada, “2025 yılının Aile Yılı olarak belirlenmesi, toplumsal dayanışmanın ve aile yapısının güçlenmesi adına oldukça kıymetli bir adımdır. Bu seminer ile personelimizin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayabileceğimizi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alparslan, yıl boyunca benzer eğitimlerin sürdürüleceğini belirterek, etkinliğe katılan tüm personele teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı