Balıkesir’de Kaçakçılık Operasyonları: 9 Şüpheli Yakalandı
Balıkesir ilinde gerçekleştirilen kaçakçılıkla mücadele operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, Altıeylül, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gönen ve Kepsut ilçelerinde 6 ayrı olayla bağlantılı olduğu belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, çok sayıda kaçak malzemeye el konuldu.
Yapılan Aramalarda Elde Edilenler
Gerçekleştirilen aramalarda; 156 bin 911 dolu makaron, 104 bin 200 boş makaron, 116 kilogram tütün, 20 litre etil alkol, 4 adet elektronik sigara, 71 tarihi eser niteliğinde obje ve bir dedektör bulundu. Bu operasyonların sonucunda 9 şüpheli hakkında adli süreç başlatıldı.
Jandarma, kamu güvenliği, asayişin korunması ve suç oranlarının düşürülmesi amacıyla yürüttükleri bu tür operasyonların devam edeceğini vurguladı.
BALIKESİR’DE KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OLAYLARINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI.
BALIKESİR’DE KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OLAYLARINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI.