Ankara’da Sınavda Elektronik Kopya Düzenekleri Ele Geçirildi
Ankara’nın Akyurt ilçesinde gerçekleştirilen E-MTSK (Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu) sınavında, üst araması sırasında elektronik kopya düzeneğiyle yakalanan bir kişi gözaltına alındı.
Olay, Akyurt’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen bir sınav esnasında meydana geldi. Sınava girmek üzere binalara giriş yapan Ş.A. isimli şüpheli, yapılan üst araması sırasında dikkat çekti. Sol ayağındaki ayakkabının metal detektörü ile taranması sonucunda, güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. Ayrıntılı inceleme neticesinde, Ş.A.’nın ayakkabısında beyaz renkli bir elektronik cihaz, kemerinin altında gizlenmiş bir kamera ve kulağında mikro kulaklık bulunduğu belirlendi.
Şüpheli, sorgulanmasında sosyal medya aracılığıyla tanıştığı bir kişinin bu düzenekleri kendisine temin ettiğini ifade etti. Olayla ilgili olarak Ş.A. hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. Sınav güvenliği açısından önemli bir tehdit oluşturan bu durum, dikkatlerin sınavlarda kullanılan güvenlik önlemlerine çevrilmesine sebep oldu.
ANKARA’DA E-MTSK (MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ KURSU) SINAVINA GİRERKEN YAPILAN ÜST ARAMASINDA ÜZERİNDE ELEKTRONİK KOPYA DÜZENEĞİ BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI.
EFELER LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN HALKBANK, BULGAR SMAÇÖR MATEY KAZİYSKİ’Yİ 11 YIL ARADAN SONRA YENİDEN KADROSUNA KATTIĞINI DUYURDU.
ADANA’NIN CEYHAN İLÇESİNDE, BİR EVDE ÇIKAN YANGINA MÜDAHALEDEN DÖNEN ARAZÖZÜN DEVRİLMESİ SONUCU 2 İTFAİYE PERSONELİ YARALANDI.
EDİRNE VALİLİĞİ DESTEKLERİ, TRAKYA KALKINMA AJANSI, S.S. MERİÇ ALİBEYKÖY TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ VE EDİRNE’NİN MARKASI EDİRNE YÖRESEL İŞ BİRLİĞİNDE MERİÇ ALİBEYKÖY’DE FISTIK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.