Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Düzenlenen Kaçakçılık Operasyonunda 36 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

İstanbul’da 7-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri yaklaşık 36 milyon 600 bin TL olan çeşitli kaçak ürünler ele geçirildi. 10 şüpheli gözaltına alındı; bunlardan 4’ü tutuklandı.

İstanbul'da 7-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri

**İstanbul’da Kaçakçılık Operasyonu: 36 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi**

İstanbul’da gerçekleştirilen büyük çaplı kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri 36 milyon 600 bin TL’ye ulaşan birçok kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda ise toplamda 10 kişi gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele amacıyla il genelinde kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çerçevede, 7-11 Temmuz tarihleri arasında belirlenen 6 ilçede ardışık operasyonlar düzenlendi.

Şişli’de 339 adet İslami dönemden kalma tarihi eser sikke, Başakşehir ve Sultangazi bölgelerinde toplam 10 bin 700 litre etil/metil alkol ile 28 bin şişe alkollü içki üretiminde kullanılan hammadde ele geçirildi. Ayrıca Fatih’te 10 bin 800 adet cep telefonu aksesuarı, Pendik ve Büyükçekmece’de ise büyük miktarda tütün ürünleri ve malzemeleri bulundu.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyon sırasında, toplamda 4 milyon 123 bin adet içi dolu makaron, 630 bin içi boş makaron, 41 bin boş sigara kutusu, 4 bin dolu makaron, 750 paket sigara, 780 kilogram açık kıyılmış tütün, 2 sigara dolum makinesi ve 2 kompresör de ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 şüpheliden 4’ü adli makamların talimatıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 kişi ise emniyetteki işlem süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaçakçılık operasyonu, İstanbul’da suçla mücadele çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, vatandaşların bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını ve ihbarda bulunmalarını teşvik ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı