Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’te Araç İçinde Fenalaşan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Marmaris’te S.K. adlı avukat, aracında fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırıldı fakat hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan incelemede herhangi bir darp izi bulunmadığı ve sağlık sorunu olmadığı belirlendi. Soruşturma devam ediyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

**Marmaris’te Araç İçinde Fenalaşan Kişi Hayatını Kaybetti**

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir vatandaşın aracında aniden rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği bildirildi.

**Olay Detayları**

Beldibi Mahallesi Sanayi Sitesi’nde saat 14.00 sularında gerçekleşen olayda, S.K. isimli şahıs aracı içerisinde fenalaştı. Durumu fark eden çevredekiler, hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne götürülen S.K.’ya burada müdahale edildi. Ne yazık ki, yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

S.K.’nın, Bursa’dan geldiği ve herhangi bir saldırıya ya da darbe izine sahip olmadığı belirtildi. Ayrıca, bilinen sağlık sorunlarının olmadığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

**Soruşturma Başlatıldı**

Marmaris’te meydana gelen bu üzücü olayla ilgili olarak polis ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın sebebine dair kesin bilgi edinilene kadar çalışmalara devam edileceği açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı