Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı’nda 16 İlçede 40 Bin Vatandaşa Aşure İkram Etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı’nda 16 ilçede düzenlediği aşure ikramıyla 40 bin vatandaşa hitap etti. Etkinlikler, birlik ve paylaşım duygusunu pekiştirirken, katılımcılar etkinlikten memnun kaldı ve benzer organizasyonların devamını istedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı'nda 16 ilçede düzenlediği aşure ikramıyla

Sakarya’da Muharrem Ayı Coşkusu: 40 Bin Vatandaşa Aşure İkramı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı’nın güzelliklerini yaşayan vatandaşlara ulaşmak için kapsamlı bir organizasyon düzenledi. Bu özel programlar çerçevesinde, 16 ilçede toplamda 40 bin kişiye aşure ikram edildi. Aşure programlarına yoğun bir ilgi gösterildi.

16 İlçede Aşure İkramı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliklerini 16 ilçede düzenleyerek, toplumsal dayanışma ve paylaşma ruhunu pekiştirmeyi amaçladı. Belediyenin aşevinde büyük bir özenle hazırlanan aşureler, Adapazarı AKM Meydanı ile diğer 15 ilçedeki cami önlerinde kurulan stantlardan vatandaşlara dağıtıldı. Bu organizasyonlar, birlik ve beraberlik duygularını ön planda tutarken, binlerce kişi aşurenin tadını çıkardı; hem damaklar hem de gönüller lezzetle buluştu.

Vatandaşlardan Destek ve Beklentiler

Aşure ikramı etkinliklerinden memnun olan vatandaşlar, bu tür organizasyonların her yıl sürmesi temennisinde bulunarak, birlikteliğin ve paylaşmanın önemine dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı