Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malatya’da Gece Saatlerinde Tesla Aracının Direğe Çarpması Sonucu İki Hemşire Hayatını Kaybetti

Malatya’da gece geç saatlerde meydana gelen kazada, Ozan Uçar’ın kullandığı Tesla marka otomobil, aydınlatma direğine çarparak ikiye bölündü. Araçta bulunan hemşireler Ozan Uçar ve Uğur Oğraş yaşamını yitirdi. Cenazeleri otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Malatya'da gece geç saatlerde meydana gelen kazada, Ozan Uçar'ın kullandığı

Malatya’da Gece Yaşanan Feci Kaza: İki Hemşirenin Hayatı Kayıp

Malatya-Elazığ kara yolunda meydana gelen kazada, Tesla marka otomobil bir aydınlatma direğine çarptı ve ortadan ikiye bölündü. Kazada bulunan iki hemşire yaşamını yitirdi.

Kaza Anı ve Sonrası

Olay, saat 04.00 sularında Turgut Özal Tıp Merkezi yakınlarında gerçekleşti. Ozan Uçar’ın (33) kullandığı 34 U 0047 plakalı Tesla, aniden kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın ağır etkisiyle otomobil yarıdan ikiye bölünerek yangın çıkardı.

Hızla olay yerine ulaşan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Ancak kazada Ozan Uçar ve Uğur Oğraş olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Cenaze İşlemleri ve Törenler

Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından adli tıp kurumuna sevk edildi. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra, cenazelerinin görev yaptıkları Turgut Özal Tıp Merkezi’nde düzenlenecek bir törenin ardından aile mezarlıklarında defnedileceği bildirildi. Uğur Oğraş’ın cenazesinin, Yeşilyurt ilçesi Konak Mahallesi’nde; Ozan Uçar’ın cenazesinin de Doğanşehir ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi de geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı