Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli: “Silahların teslim sürecinin zamanında tamamlanmasıyla kötü günler geride kalacak, Türk milleti yeni yüzyılın unsuru olacak.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, silah teslim işlemlerinin zamanında tamamlanmasıyla kötü anıların geride kalacağını belirterek, Türk milletinin yeni yüzyılın mimarı olacağını vurguladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den önemli açıklamalar geldi. Bahçeli, “Silahların teslim sürecinin belirlenen program çerçevesinde sona ermesiyle beraber, geçmişte yaşanan olumsuz anılar geride bırakılacak ve Türk milleti, yeni yüzyılın mimarası ile merkezi haline gelecektir.” dedi.

Tarihî Sürecin Önemi

Bahçeli, silahların tesliminin sadece bir süreç değil, aynı zamanda Türk milletinin geleceği açısından da kritik bir aşama olduğunu vurguladı. “Bu süreç, ulusumuzun bir araya gelerek daha parlak bir geleceğe yürüyüşünün başlangıcı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Türk Milletinin Gücü

Bahçeli, Türk milletinin azmi ve kararlılığı ile geleceğe yönelik umutların arttığına dikkat çekti. “Yeni yüzyılda Türk milletinin mimarı olmak için hep birlikte çalışmalıyız.” diyerek çağrıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı