Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esenyurt’ta Market Çalışanı ve Müşteri Arasındaki Tartışma Kanlı Sona Erdi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir markette, kasiyer kadın ile bir müşteri arasında çıkan tartışma kısmen şiddetle sonuçlandı. Tartışmaya kadının eşi de dahil olunca, taraflar sopa ve yumruklarla saldırdı. Kadın, aldığı darbelerle bayılıp yere düştü. Olay, çevredekiler tarafından polise bildirildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir markette, kasiyer kadın ile bir müşteri

Esenyurt’ta Market İçinde Tartışma Büyüdü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, bir market çalışanı ile bir müşterinin arası geren bir tartışma sonucunda ortam gerginlik dolu bir hale geldi. Olayın büyümesiyle birlikte, kasiyerin eşi olay yerine dahil oldu ve taraflar arasında sopa ile karşılıklı saldırılar başladı. Aldığı darbelerle bayılan kadın, yere düşerek baygın halde kaldı. Yaşanan çirkin anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olayın Gelişimi ve Müdahale

Dün Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir pazar yeri, kargaşa dolu sahnelere ev sahipliği yaptı. Edinilen bilgilere göre, markette kasiyer olarak görev yapan bir kadın ile erkek bir müşteri arasında başlayan tartışma, aniden büyüyerek sokağa taştı. Olay yerinde bulunan kadının eşi de müdahale etmek için geldi. Taraflar arasında yaşanan mücadelenin bir parçası olarak, tekmeler ve demir sopalarla birbirlerine saldırmaya başladılar. Eşini ayırmaya çalışan kasiyer kadın, bu sırada yoğun bir saldırıya maruz kaldı ve kafasına aldığı darbeler sonucu yere yığıldı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, çok sayıda polis ekibi olay yerine intikal etti. Yerde hareketsiz şekilde yatan kadına sağlık ekipleri müdahale etti ve onu hastaneye kaldırdı. Olayın ardından iki grup da karakola giderek birbirlerinden şikayette bulundu. Kadının aldığı darbeler neticesinde bayıldığı anlar, güvenlik kameralarında detaylı bir şekilde kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı