Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mardin’de gerçekleştirilen polis operasyonları sonucunda 47 suçlu yakalandı

Mardin’de düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 47 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında uyuşturucu ticaretinden 12 yıl ceza almış iki kişi de bulunuyor. Emniyet, vatandaşları şüpheli durumları bildirmeye davet etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Mardin’de Güvenlik Operasyonları: 47 Kişi Yakalandı

Mardin’de düzenlenen kapsamlı polis operasyonlarında, aralarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 47 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, 13-19 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçakçılık gibi önemli suçlardan aranan birkaç kişi de yakalandı. Özellikle “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir birey ile “kaçakçılık kanununa muhalefet” suçundan 2 yıl 6 ay ceza alan bir diğer kişi, dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Bununla birlikte, kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve hırsızlık suçlarından aranan birçok kişi de operasyon sırasında gözaltına alındı.

Toplum Güvenliği için İşbirliği Çağrısı

Açıklamalarda, emniyetin en temel görevlerinden birinin toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak olduğu belirtildi. Bu noktada vatandaşlar, şüpheli durumlarla ilgili olarak ya da bilgilere sahip olduklarında Emniyet birimlerine veya 112 Acil Çağrı Merkezine başvurmaya teşvik edildi. İhbarların gizlilik ve güvenlik ilkeleri doğrultusunda değerlendirileceği ifade edildi.