Samsun’da Ekimin Son Günlerinde Denizde Serinleme Keyfi
Samsun’da ekim ayının sonlarına gelinmesine rağmen, bazı vatandaşlar denizle buluşarak yüzmenin tadını çıkardı.
Gündüz hava sıcaklığı mevsim normallerinin biraz altında kalsa da, Atakum sahilinde deniz suyu sıcaklığı 19 derece olarak ölçüldü. Bu durumu fırsat bilen birkaç kişi, denize açılarak dalgaların tadını çıkardı. Sahilde bulunan dört kişi, uzun süre dalgaların keyfini sürerken, çevredekilerin de dikkatini üzerine çekti.
Denizde kulaç atan bu vatandaşlar, eğlenceli anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Farklı bölgelerde denize giren bu cesur yüzerler, keyifli anların ardından sahile geri döndü. Ekim ayının bile yazdan kalma günlerinde bile samimi anların yaşandığı Samsun’da, deniz ve güneşin tadını çıkarmak herkes için unutulmaz oldu.
SAMSUN’DA EKİM AYININ SON GÜNLERİNDE BAZI VATANDAŞLAR, SERİN HAVAYA RAĞMEN DENİZE GİREREK YÜZMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI.
TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN MOTOR SPORLARI TAKIMLARINDAN CASTROL FORD TEAM TÜRKİYE, 2025 DÜNYA RALLİ ŞAMPİYONASI’NDA (WRC) SEZONU JUNİOR KLASMANDA ÜÇÜNCÜLÜKLE TAMAMLADI.
ALİ TÜRKKAN VE CO-PİLOTU OYTUN ALBAYRAK, DÜNYA RALLİ ŞAMPİYONASI’NIN 16-19 EKİM 2025 TARİHLERİNDE ALMANYA, AVUSTURYA VE ÇEK CUMHURİYETİ’NDE DÜZENLENEN ORTA AVRUPA RALLİSİ’NİN SON GÜNÜNÜN FİNAL ETABINDA YAŞADIKLARI TALİHSİZ KAZAYA RAĞMEN ÜÇÜNCÜLÜK KUPASININ SAHİBİ OLDU.