Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esenyurt’ta Babasının Kamyonetini Çalan 17 Yaşındaki Çocuk, Direksiyon Kontrolünü Kaybederek İş Yerinin Merdivenlerine Çarptı

Esenyurt’ta 17 yaşındaki bir çocuk, babasının kamyonetiyle tur atmaya çalıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, bir iş yerinin merdivenlerine çarparak kaza yaptı. Olay anı güvenlik kamerasında görüntülendi; ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Esenyurt’ta Kamyonet Kazası: Genç Çocuğun Kontrolü Kaybetmesi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan ilginç bir olayda, bir çocuk babasının kamyonetini çalarak yola çıktı. Ancak, direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, bir iş yerinin merdivenine çarptı. Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Yerin Detayları

Geçtiğimiz cumartesi günü, Esenyurt’un İnönü Mahallesi 410 Sokak’ta meydana gelen kaza, 17 yaşındaki bir gencin ehliyetsiz olarak babasına ait kamyonetle tur atma girişimi sırasında gerçekleşti. Bir süre sonra aracı kontrol edemeyen çocuk, hızla yürüyen merdivenlere çarparak durabildi. Kaza sonucu her iki araçta da hasar meydana geldi.

Çocuk olay yerinde sağlık ekiplerince müdahaleye alındı. Kaza olduğu bilgisinin alınmasının ardından, bölgeye ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anı, izleyenler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Sonuç ve Önlemler

Bu talihsiz olay, gençlerin ehliyetsiz araç kullanma eğilimlerini bir kez daha gündeme getirerek, toplumsal güvenliğin önemini hatırlatıyor. Olayın ardından yetkililer, benzer kazaların önlenmesi ve bilinçlendirme çalışmaları yürütülmesi gerektiği vurgusu yapıldı.