Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgöl’de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı, Muhtarlar Sorunlarını Görüştü

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliği düzenlendi. 35 mahalle muhtarının katıldığı törende, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ayşe Yılmaz Gönen, muhtarların demokrasideki önemine vurgu yaptı. Törenin ardından muhtarlar, mahalle sorunlarını ele alarak fikir alışverişinde bulundu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliği düzenlendi. 35

**Sarıgöl’de Muhtarlar Günü Kutlandı**

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu özel günde, 35 mahalle muhtarı, Sarıgöl Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

**Demokrasinin Temel Taşları**

Tören esnasında saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Cumhuriyet Mahallesi’nin muhtarı Ayşe Yılmaz Gönen yaptı. Gönen, muhtarların demokrasinin en önemli taşlarından biri olduğunu vurguladı.

**Sorunlar ve Çözüm Önerileri Üzerine Tartışmalar**

Çelenk sunma etkinliğinin ardından muhtarlar, bir araya gelerek mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlar için geliştirdikleri çözüm önerilerini paylaştılar. Fikir alışverişinde bulunarak, yerel yönetim açısından önemli bir adım atmış oldular. Bu etkinlik, muhtarların toplumsal rollerini bir kez daha hatırlatmış oldu.