Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kıbrıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimleri: Ersin Tatar Oyunu Kullanmak Üzere İlkokula Gitti

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde cumhurbaşkanlığı seçimi sürerken, mevcut Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte Lefkoşa’daki Şehit Tuncer İlkokulu’nda oyunu kullandı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bağımsız cumhurbaşkanı adayı olarak seçim günü Lefkoşa’daki Şehit Tuncer İlkokulu’na geldi.

    Seçim Heyecanı Başladı

    KKTC’de cumhurbaşkanlığı seçimleri devam ediyor. Mevcut cumhurbaşkanı ve bağımsız aday Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar’la birlikte oy verme işlemini gerçekleştirmek üzere Lefkoşa’daki Şehit Tuncer İlkokulu’na gitti.

    Oy verme alanına giriş yaparak, sürecini tamamlayan Tatar, ülkedeki siyasi atmosferin yoğunluğuna dikkat çekti. Seçimlerin sonuçları merakla bekleniyor; bu seçimde yerel ve uluslararası gözlemcilerin de dikkatli bir şekilde süreci takip etmesi öngörülüyor.

    Gelecek İçin Oy Verdi

    Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs’ta geleceği belirleyecek bu tarihi günün önemine vurgu yaparak, oyunu kullanmanın kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.