Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Divan Kurulu Başkanlık Seçimi Toplantısı Resmen Başladı

Beşiktaş divan kurulu başkanlık seçimi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda başladı. Bu yılki seçimde Affan Keçeci, Ahmet Akpınar, Ahmet Ürkmezgil, Engin Baltacı ve Mustafa Emir Tamer yarışıyor. Oy verme işlemi saat 17.00’de tamamlanacak.

Beşiktaş divan kurulu başkanlık seçimi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık Seçimi Toplantısı Başladı

Beşiktaş, olağan divan kurulu başkanlık seçimi toplantısına ev sahipliği yapıyor.

Toplantı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın Rumeli Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Beş adayın yarıştığı seçimde, Affan Keçeci, Ahmet Akpınar, Ahmet Ürkmezgil, Engin Baltacı ve Mustafa Emir Tamer, başkanlık için oy almak amacıyla sahneye çıkıyor.

Başlangıç Töreni

Ali Rıza Dizdar’ın yönetiminde gerçekleşen bu önemli etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılışını yaptı.

Divan kurulu başkanlığı için herhangi bir üyenin seçilmesi adına, katılımcılar belirlenen oy pusularını kullanacak. Affan Keçeci için kırmızı, Ahmet Akpınar için sarı, Ahmet Ürkmezgil için beyaz, Engin Baltacı için mavi ve Mustafa Emir Tamer için ise yeşil oy pusulaları tercih edilecek.

Oy Verme Süreci

Bütün Beşiktaşlı üyelerin katılım gösterdiği bu seçimde oy verme işleminin saat 17.00’de tamamlanması planlanıyor.

Başkanlık yarışının sonucu, kulüp üyeleri açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.