Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum’da Gıda Üretim İşletmelerine Yönelik Denetim Süreçleri Devam Ediyor

Erzurum’da gıda üretim yerlerine yönelik denetimler devam ediyor. Son bir haftada 211 denetim yapılırken, üç işletmeye idari yaptırım uygulandı. Ayrıca, yapılan analizlerde 7 numune alındı ve Alo 174 Gıda hattına 15 başvuru değerlendirildi.

Erzurum'da gıda üretim yerlerine yönelik denetimler devam ediyor. Son bir

Erzurum’da Gıda Denetimleri Devam Ediyor

Erzurum’da, yem ve gıda üretimiyle ilgili işletmelere yönelik denetim faaliyetleri aralıksız bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta içinde toplamda 211 denetim uygulandı. Bu denetimlerde, çeşitli olumsuz durumlar tespit edilmesi sonucu 3 işletmeye idari yaptırım kararı alındı.

Numune Alımları ve Tüketici İletişimi

Aynı süreç içerisinde, yapılan analize yönelik uygulamalar çerçevesinde 7 farklı numune alındığı kaydedildi. Tüketicilerin şikayet ve taleplerini iletebilmesi amacıyla oluşturulan Alo 174 Gıda hattına 15 başvurunun geldiği de belirtiliyor. Tüm bu çalışmalar, Erzurum’da gıda güvenliğini sağlamak adına büyük bir önem taşıyor.