Sakarya’da Tüfekle Yaralama Olayı: 3 Şüpheli Gözaltında
Sakarya’nın Erenler ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, bir iş yeri önünde tüfekle açılan ateş sonucu iki kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak polis, üç şüpheliyi gözaltına aldı.
Olay nasıl gerçekleşti?
Motosiklet kaskı takarak iş yeri önüne gelen saldırgan, kimliği henüz belirlenemeyen sebeplerle M.U. (36) ve İ.A. (45) isimli iki vatandaşa tüfekle ateş etti. Saldırının ardından durumu öğrenen sağlık ekipleri ve polis hemen bölgeye sevk edildi.
Yaralılara ilk müdahale yapıldı.
Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, acil durum için hastaneye sevk etti. Yaralıların durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
Polis soruşturması sürüyor.
Saldırıyla ilgili araştırma yapan polis, olayda kullanılan tüfeği ele geçirirken, E.Y. (18), E.İ. (21) ve G.Y. (22) isimli üç şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, tarafların ifadelerinin alınacağı bildirildi.