Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MomTalks, Ebeveyn Eğitim Zirvesiyle Londra’da Uluslararası Etkinliklere Başladı

MomTalks, ebeveynlik ve gelişim platformu, ilk uluslararası etkinliğini Londra’da gerçekleştirdi. Kurucu Dr. Bahar Eriş ve partner Zeynep İşman, ebeveyn eğitiminin toplum üzerindeki önemine dikkat çekerek, daha fazla ebeveyne ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Etkinlikte çocuk gelişimi ve psikoloji gibi birçok konu işlenerek uzman görüşleri paylaşıldı.

MomTalks, ebeveynlik ve gelişim platformu, ilk uluslararası etkinliğini Londra’da gerçekleştirdi.

MomTalks, Uluslararası Etkinlik Düzenledi

Türkiye’nin tanınmış ebeveynlik ve gelişim platformu MomTalks, uluslararası yolculuğuna Londra’da düzenlediği etkinlikle adım attı. 2017 yılından bu yana Türkiye’de ebeveyn eğitim zirveleri gerçekleştiren MomTalks, ilk yurt dışı buluşmasını büyük bir heyecanla gerçekleştirdi.

Ebeveynlikten Eğitime Geniş Kapsamlı İçerik

Londra’da gerçekleştirilen etkinlik, ebeveynlik üzerine bilgi paylaşımları ile dikkat çekti. Ebeveynlikten yapay zeka ve psikolojiden eğitime kadar birçok konuya yer veren etkinlik, platformun 25 bin ebeveyni bilgilendirdiğini ortaya koydu. Birçok uzman konuşmacının katıldığı bu zirve, katılımcılar için ilham verici ve bilgi dolu bir deneyim sundu.

Farkındalık ve Toplumsal Dönüşüm

Kuruluşunun başlangıcından itibaren ebeveynleri eğitimle buluşturan MomTalks, ebeveynlerin eğitimdeki hayati rolünü vurgulayarak toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Ebeveyn eğitimlerinin çocukların mutluluğu, sağlığı ve genel refahı üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çeken platform, bu konuda önemli bir dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı sürdürüyor. MomTalks ekibi, gelecekte daha fazla ebeveyne ulaşmak için uluslararası etkinliklerin devam edeceği bilgisini verdi.

Uzmanlardan Destek ve Bilgi Paylaşımı

MomTalks’un kurucusu Dr. Bahar Eriş ve partneri Zeynep İşman, etkinliğin önemini ve ebeveyn eğitimine dair bakış açılarını aktardılar. Zeynep İşman, “Ebeveyn eğitiminin çocukların refahı üzerinde büyük etkisi var. Bu nedenle toplumu da etkileyen önemli bir konudur. Geçtiğimiz hafta Londra’da uluslararası Türk ebeveynleri ile buluştuk ve daha geniş kitlelere ulaşabilmek için eğitim kurumlarının desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Dr. Bahar Eriş ise etkinliklerin ebeveynler için yalnız olmadıklarını hissettirdiğini belirtti. “Bu yıl Ankara’da son bir etkinlik daha gerçekleştireceğiz. Fiziksel ve çevrimiçi katılımlar mümkün olacak” ifadelerini kullandı. Eriş, ebeveynlerin karşılaştığı zorluklar ve sorunlarla ilgili çeşitli konuları ele alacaklarını da sözlerine ekledi.