Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokat’ta düzenlenen operasyonda, sahte bandrollerle 180 bin makaron ve yüklü miktarda tütün ele geçirildi, iki kişi gözaltına alındı.

Tokat’ın Zile ilçesinde düzenlenen operasyonda, 180 bin sahte bandrollü makaron, 1,560 doldurulmuş makaron ve 5.9 kilo tütün ele geçirildi. İki şüpheliye, kaçakçılıkla mücadele kapsamında adli işlem yapıldı.

Tokat'ın Zile ilçesinde düzenlenen operasyonda, 180 bin sahte bandrollü makaron,

Tokat’ta Kaçak Tütün Operasyonu: Yüz Binlerce Sahte Ürün Ele Geçirildi

Tokat’ın Zile ilçesinde gerçekleştirilen bir polis operasyonunda, oldukça büyük miktarda sahte tütün ürünleri ele geçirildi. Yapılan baskında, 180 bin adet sahte bandrollü makaron, 1,560 doldurulmuş makaron ve 5 kilo 900 gram açık tütün bulundu. Şu an için olayla ilgili olarak iki şahıs hakkında hukuki işlem başlatıldığını belirtmek gerekir.

Kaçakçılığın Önüne Geçilmeye Çalışılıyor

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, kaçak tütün ve tütün mamulleriyle mücadele konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Zile ilçesinde bir iş yerinde yapılan detaylı aramalar, önemli miktarlarda kaçak ürünün tespit edilmesine olanak sağladı. Operasyonda, 180 bin sahte bandrollü makaron, 1,560 dolu makaron, 5 kilo 900 gram açık tütün ve 450 çok amaçlı boş kutu elde edildi. Elde edilen malzemelerle ilgili olarak, iki şüpheliye “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” uyarınca işlem yapıldı.

Halk sağlığını tehdit eden bu tür kaçakçılıklara karşı yapılan mücadeleler devam edecek. Tokat’taki bu tür operasyonlar, hem yerel hem de ulusal düzeyde kayda değer bir öneme sahip.