Elazığlı güreşçi Evindar Demirbağ, Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti

Editör
1 Min Read

Evindar Demirbağ’dan Başarı

Elazığlı güreşçi Evindar Demirbağ, Yozgat’ta gerçekleştirilen Geleneksel Güreşler Kuşak Türkiye Şampiyonası’nda 60 kilogram kategorisinde sergilediği performans ile başarı elde ederek, Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Elazığ’ın Gururu

Elazığ’ı temsil eden Demirbağ, zorlu rakipleri ile karşılaştığı bu şampiyonada üstün bir mücadele göstererek, önemli bir başarıya imza attı. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu başarıyla büyük bir sevinç yaşadığı ve sporcuyu ile antrenörlerini kutladığını belirtti.

“Bu başarı, geleneksel spor branşlarına olan ilginin ve çalışmaların bir örneğidir.” diyen İl Müdürlüğü, gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine dikkat çekerek, Elazığ’da geleneksel güreşin gelişimine katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca, Demirbağ’ın ailesine ve antrenörlerine de tebrik mesajı gönderildi.

Gelecek Hedefler

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcunun gelecekteki başarıları için iyi dileklerde bulunarak, geleneksel güreş ve diğer spor branşlarında Elazığlı gençlerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Bu tür başarıların, gençleri spora yönlendirme konusunda önemli bir etken olduğu vurgulandı.

Başarılı bir sporcu olan Evindar Demirbağ, Elazığ’ın gururu olmaya devam edecek.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış