Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İncirliova Yaz Spor Okulları Büyüyen Katılımla Kapılarını Açtı

İncirliova Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları’nın açılışını coşkuyla yaptı. Başkan Aytekin Kaya, 7-14 yaş arası 250 çocuğa 7 branşta eğitim verileceğini duyurdu. Kurslar, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

İncirliova Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yaz Spor

Yaz Spor Okulları Coşkuyla Başladı

İncirliova Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları, bu seneye de büyük bir heyecanla kapılarını açtı. Toplamda 250 çocuğun, 7 farklı branşta eğitim alacağı kursların resmi açılış töreni, İncirliova Kapalı Spor Salonu’nun yanındaki sentetik sahada gerçekleştirildi.

Başkan Kaya’nın İlgisi Göz Doldurdu

Açılış etkinliğine katılan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, çocuklarla ve velilerle birebir ilgilenerek sportif kıyafetlerini dağıttı. 7 ile 14 yaş arasındaki gençlerin yer aldığı bu etkinlikte, Başkan Kaya minik sporcularla sohbet ederek onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Atletizm, futbol, voleybol, hentbol, basketbol, güreş ve tenis gibi branşlarda verilecek eğitimlerin, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemesi hedefleniyor ve bu kurslar 22 Ağustos’a kadar devam edecek.

Başkan Kaya’dan Kurslara Önemli Mesajlar

Yaz Spor Okulları açılışında yaptığı konuşmasında Başkan Kaya, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın yaz tatilini kaliteli bir şekilde değerlendirmesi için harika bir kurs programı hazırladık. Başarılı eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımız yeteneklerini keşfedecek ve geliştirecek, sağlıklı bir tatil dönemi geçirecekler. Ayrıca, kurslarımıza katılan çocuklar sosyal bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacak” ifadelerini kullandı.

Kursların çocukların gelişimine olan katkısına dikkat çeken Başkan Kaya, sözlerine şöyle devam etti: “Amacımız, çocuklarımızı dijital bağımlılıktan ve olumsuz alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır. İlçemizde sporun gelişimi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporla iç içe bir yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”