Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, İtalya’ya Resmi Ziyarette Bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, İtalya’da Gabriele Gravina ile görüşerek 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını ele aldı. Ziyarette TFF ve İtalya Federasyonu temsilcileri de yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, İtalya'da Gabriele Gravina

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’ndan İtalya Ziyareti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, İtalya’daki temasları kapsamında İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ile bir araya geldi.

Görüşme Detayları

Roma’da bulunan İtalya Futbol Federasyonu’nun merkezinde düzenlenen buluşmaya; TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları ve A Millî Takım Tercümanı Gaetano Daniele Salierno da katıldı. Ayrıca, İtalya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Marco Brunelli’nin de buluşmada yer aldığı ifade edildi.

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası Hazırlıkları

Napoli’de 15-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akdeniz Diyalog Forumu’na (MED) katılmak amacıyla İtalya’da bulunan Hacıosmanoğlu, Gravina ile iki ülke arasında yapılacak olan 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları ve güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Karşılıklı Hediye Takdimi

Ziyaret sonrasında, TFF ve İtalya Futbol Federasyonu heyetleri arasında Türkiye ve İtalya Millî Takımları’nın formaları ile karşılıklı hediyeler takdim edilerek tamamlandı. Bu buluşma, iki ülke arasındaki futbol ilişkilerinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.