Ayvalık’ta Uyuşturucu Operasyonu: Bir Yıl Aradan Sonra Tekrar Yakalandı
Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği dikkat çekici operasyon sonucu bir yıllık aradan sonra aynı suçla yeniden yakalanan bir şahıs, suçüstü yapılarak göz altına alındı. Geçmişte uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem gören A.D. isimli 28 yaşındaki şahıs, hem kendisine hem de çevresine zarara yol açacak olan bu suç faaliyetlerine tekrar kalkıştı.
Başarılı Fiziki Takip ve Eş Zamanlı Operasyon
Narkotik ekipleri, Ayvalık’ta aylardır sürdürdükleri fiziki takipler neticesinde, daha önce uyuşturucu ticareti suçundan sabıkası bulunan A.D.’nin tekrar bu işe giriştiğini belirledi. Şahıs, yapılan operasyonla suçüstü yakalandı. Ekipler, gerçekleştirdikleri aramalarda A.D.’nin ikametinde ve uyuşturucu maddeleri gizlediği bir başka noktada, piyasa değerinin yaklaşık 350 bin lira olduğu değerlendirilen 3 bin 903 sentetik uyuşturucu hap ile birlikte metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Adli Süreç ve Tutuklama
Geçtiğimiz yıl da uyuşturucu ticareti yaparken Ayvalık Narkotik ekipleri tarafından yakalanan A.D., bu olayın ardından adli makamlarca yargılanmıştı. Yeniden aynı suçu işlemesi nedeniyle emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, Ayvalık’taki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
USLANMAYAN UYUŞTURUCU SATICISI 4 BİN SENTETİK HAPLA YİNE YAKALANDI