Yozgat’ta Motosikletli Sürücü Yaya Çarptı
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletli bir sürücü bir yayaya çarparak yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından yapılan incelemelerde sürücünün ehliyetsiz, motosikletinin ise plakasız olduğu belirlendi.
Kaza Detayları
Edinilen bilgilere göre, Sarıkaya ilçesi eski Hükümet Konağı’nın karşısında 22 yaşındaki motorlu sürücü M.Y., 74 yaşındaki yaya B.T.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle B.T. yere düşerek yaralandı. Olayın duyulmasının hemen ardından ambulans ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Yaralı olan B.T., önce Sarıkaya Devlet Hastanesi’ne götürülerek ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra, daha kapsamlı bir tedavi için Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kozun ehliyetsiz olduğu ve motosikletin plakasının bulunmadığı tespit edilen M.Y., ifadesinin alınması için Sarıkaya Emniyet Müdürlüğü’ne yönlendirildi.
Bu üzücü kaza, yerel halk arasında kaza öncesi ve sonrası yoğun tartışmalara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
KUŞADASI’NDA KİRACI DEHŞETİ: “EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI”
KUŞADASI’NDA KİRACI DEHŞETİ: “EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI”
KUŞADASI’NDA KİRACI DEHŞETİ: “EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI”
KUŞADASI’NDA KİRACI DEHŞETİ: “EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI”