Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kovancılar’da Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Resmi Olarak Açıldı

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Bingöl, Kovancılar’da din görevlileriyle toplantı yaptı ve Kaymakam Abdulhamid Uyar ile iş birliği konularını görüştü. Programda, Kovancılar Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Bingöl, bu birimin ailelere rehberlik edeceğini vurguladı.

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Bingöl, Kovancılar'da din görevlileriyle toplantı yaptı

Kovancılar’da Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

Elazığ ilimizin Kovancılar ilçesinde, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun resmi açılışı gerçekleştirildi.

Ziyaretler kapsamında Kovancılar’a giden Elazığ İl Müftüsü Yusuf Bingöl, yerel din görevlileriyle bir araya gelerek aylık toplantı yaptı. Toplantıda, din hizmetlerinin kalitesini artıracak projeler, manevi rehberlik faaliyetleri ve eğitim programlarının geliştirilmesi konuları değerlendirildi.

Müftü Bingöl, aynı zamanda Kovancılar Kaymakamı Abdulhamid Uyar’ı da makamında ziyaret etti. İki kurum arasında iş birliği ve yürütülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Açılış programının sonunda, yeni kurulan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun resmi açılışı yapıldı. Açılış törenine ilçe protokolü, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Yusuf Bingöl, duanın ardından yaptığı konuşmada, “Aile, toplumun yapı taşını oluşturur. Bu yeni büro ile ailelerimize rehberlik ederek, dini değerlerimizin yaşatılmasına ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret programı, yapılan değerlendirmelerin ardından tamamlandı.