Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Angola’da Restoran İşleten Mardinli Hayırsever, Gazze İçin 839 Bin Lira Bağışladı

Angola’da restoran işleten Mardinli iş insanı İbrahim Yüksekdağ, Gazze’ye gönderilmek üzere Artuklu Kızılay Şubesine 839 bin lira bağışladı. Kızılay Şube Başkanı Şehmus Arı, bağışın önemine vurgu yaparak mazlumlara destek sözü verdiklerini ifade etti.

Angola'da restoran işleten Mardinli iş insanı İbrahim Yüksekdağ, Gazze'ye gönderilmek

İş Adamından Gazze’ye Destek

Afrika’nın Angola Cumhuriyeti’nde restoran işletmeciliği yapan Mardinli hayırsever İbrahim Yüksekdağ, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak amacıyla Artuklu Kızılay Şubesine 839 bin TL bağışta bulundu.

Kızılay’dan Teşekkür Mesajı

Artuklu Kızılay Şube Başkanı Şehmus Arı, yapılan bu bağışın hem mazlumları hem de Kızılay camiasını son derece mutlu ettiğini ifade etti. Arı, “Rabbim, bu kadar cömert hayırseverlerin sayısını artırmayı nasip etsin. Kızılay olarak, yardım eden ile yardım alan arasında bir iyilik köprüsü kurmuş durumdayız. Gazze için bir vaadimiz vardı; ‘Bir gün çiçeklerle döneceğiz Gazze’ye’ demiştik. İnşallah bu vaadimizi de yerine getireceğiz,” dedi.

Yüksekdağ’ın bağışı, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Artuklu Kızılay Şubesi tarafından teslim alındığı belirtildi.