Elazığ’da Silahlı Saldırı: Gazeteci Mehmet Nafiz Koca Hedef Alındı
Elazığ’da Günışığı Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olan gazeteci Mehmet Nafiz Koca, bir silahlı saldırıya uğradı. Olayla ilgili şüpheli, adli makamlara sevk edildi.
Olayın yaşandığı anlar, önceki gün Rızaiye Mahallesi Asya Sokak’taki Günışığı Gazetesi önünde çardakta gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Mehmet Nafiz Koca, çardakta dinlendiği sırada R.A. isimli bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırıya maruz kaldı. Saldırının ardından şüpheli olay yerinden kaçarken, durum hemen yetkililere bildirildi ve sağlık ile polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.
Saldırı sırasında bacağından yaralanan Koca, kısa sürede ambulansla üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından güvenlik güçleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli R.A.’yı başarılı bir operasyonla gözaltına aldı.
Şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Gazeteci Koca’nın sağlık durumunun ise stabil olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

					
				