Denizli’deki kasten öldürme olayının zanlıları Bandırma’da yakalandı

Editör

15 Ekim 2025

Denizli’deki Cinayet Şüphelileri Bandırma’da Yakalandı

Denizli’de kasten öldürme suçuna karışan firari şüpheliler, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla ele geçirildi.

Olayın Arka Planı

10 Eylül tarihinde Denizli’de meydana gelen cinayet olayı sonrasında, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada, olayla bağlantılı iki kişinin Bandırma’da gizlendiği bilgisi ortaya çıktı. Bunun üzerine Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir araştırma başlatarak şüphelilerin konakladığı yeri belirledi.

Başarılı Operasyon

14 Ekim sabahı yapılan operasyon ile gerekli güvenlik önlemleri alınarak, C.B. (22) ve H.B. (40) isimli zanlılar yakalanarak gözaltına alındı. Ancak, şüphelilerin yanlarında, kaldıkları odalarda ve yaptıkları araçta gerçekleştirilen aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi.

Adalet Süreci Başladı

Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda yakalanan şüpheliler, gerekli işlemler için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma derinlemesine devam ediyor.

Yorum yapın