Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cide’de Yangın Faciası: Bir Ev Kullanılamaz Hale Geldi, Eşek Telef Oldu

Kastamonu’nun Cide ilçesindeki Kovanören köyünde Bekir ve Kamil Durgut’a ait bir evde çıkan yangında, yapı tamamen kül olurken içerideki bir eşek telef oldu. Yangının sebebi araştırılıyor. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı.

Kastamonu’nun Cide ilçesindeki Kovanören köyünde Bekir ve Kamil Durgut'a ait

Kastamonu Cide’de Yangın Felaketi: Bir Ev Yandı, Bir Eşek Telef Oldu

Kastamonu’nun Cide ilçesine bağlı Kovanören köyünde meydana gelen yangın, bir evi tamamen harabeye çevirirken, içeride bulunan bir eşeğin hayatına mal oldu.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, Bekir ve Kamil Durgut’a ait evde belirli bir zamanda alevlerin ortaya çıktığı bildirildi. Kısa sürede büyüyen yangın, evin tamamını sararak yangın çıkmasının ardından korkunç bir manzara oluşturdu. Durumu fark eden çevredekiler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi.

İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması amacıyla hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Uzun süren müdahale süreci sonunda ekipler, yangını söndürmeyi başardı. Ancak, ev tamamen yanarken, maalesef içeride bulunan bir eşek de yangından etkilenerek telef oldu.

Yangının çıkış sebebine yönelik incelemeler başlatıldığı belirtildi.