**Yozgat Sarıkaya’da Trafik Kazası: 3 Yaralı**
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde, bir kamyonetle hafif ticari aracın çarpışması sonucunda üç kişi yaralandı.
Olayın Detayları
Kaza, Sarıkaya’ya bağlı Çıkrıkçı köyünde gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, O.Ç. yönetimindeki 66 ADV 817 plakalı kamyonet, A.S. sürücülüğündeki ilçe merkezine doğru gitmekte olan 66 NK 208 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç, kontrolsüz bir şekilde bir duvara çarparak durabildi.
Kaza sonrası araçta bulunan A.S., M.S. ve H.S. yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis hemen bölgeye sevk edildi. Yaralılar, hızlı bir şekilde Sarıkaya Devlet Hastanesi’ne taşındı.
İnceleme Sürüyor
Kaza ile ilgili olarak gerekli incelemelerin başlatıldığı bildirildi. Olayın nedeni üzerinde çalışmalar devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi için bilinçli sürüş ve trafik kurallarına uyulması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.
O.Ç. İDARESİNDEKİ KAMYONET, A.S. İDARESİNDEKİ İLÇE MERKEZİNE SEYİR HALİNDE OLAN HAFİF TİCARİ ARACA YANDAN ÇARPTI.
ÇARPMANIN ETKİSİYLE SAVRULAN ARAÇ DUVARA ÇARPARAK DURDU. HAFİF TİCARİ ARAÇTA BULUNAN A.S., M.S. VE H.S. YARALANDI. OLAY YERİNE AMBULANS VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ. YARALILAR SARIKAYA DEVLET HASTANESİ’NE KALDIRILDI.
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN, BREZİLYA’NIN RİO DE JANEİRO KENTİNDE DÜZENLENEN BRICS ZİRVESİ KAPSAMINDA İRAN DIŞİŞLERİ BAKANI ABBAS ARAKÇİ İLE GÖRÜŞTÜ.
OSMANİYE’NİN KADİRLİ İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI