**MUŞ’TA BADMİNTON ANTRENMANLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR**
MUŞ (İHA) – Hasköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından işletilen spor salonunda badminton antrenmanlarına katılım her geçen gün artıyor.
**Uzman Eğitmenler Eşliğinde Antrenmanlar**
Profesyonel antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda, sporcuların teknik becerilerini ve kondisyonlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Antrenmanlar, hem bireysel yetenekleri artırmak hem de takım stratejilerini pekiştirmek amacıyla düzenleniyor.
**Sporcuların Performansında Belirgin Artış**
Antrenmanlara katılan sporcuların, düzenli çalışma programları sayesinde performanslarında gözle görülür bir yükseliş yaşanıyor. Bu durum, atletlerin müsabakalardaki başarı şansını da artırıyor.
HASKÖY GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ SPOR SALONUNDA, BADMİNTON ANTRENMANLARI YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR.
HATAY’IN ARSUZ İLÇESİ ARPADADERESİ MAHALLESİ’NE İNŞA EDİLEN 2.ETAP KIRSAL AFET KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.
HATAY’IN ARSUZ İLÇESİ ARPADADERESİ MAHALLESİ’NE İNŞA EDİLEN 2.ETAP KIRSAL AFET KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.