Canik Başkanı Sandıkçı: “Ortak Akıl İle Hizmetlerimizi Sürdürüyoruz”

0
0 views

Başkan Sandıkçı: Canik’imizin Geleceği İçin Ortak Akıl ile Çalışıyoruz

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, istişare kültürünü ve ortak akıl anlayışını benimseyerek, vatandaşların taleplerine cevap veren projeler ve hizmetler sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Vatandaşlarla Düzgün İletişim

Başalan Mahallesi’nde hemşehrileri ve pazar esnafı ile bir araya gelen Başkan Sandıkçı, halkın önerilerini dikkate alarak çalışmalarını şekillendirdiklerini vurguladı. “Birlik ve beraberlik içinde Canik’imizi geleceğe taşıyoruz” diyen Sandıkçı, ilçedeki projelerin halkla etkileşim içinde geliştiğini belirtti.

Başkan Sandıkçı, “Talep ve önerileri yerinde dinleyerek, çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Mahalle buluşmalarında ve ev ziyaretlerinde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını öğrenip, bunlar üzerinde istişare yapıyoruz. İstişare kültürünü Canik’te hakim kılarak, çalışmalarımız hakkında da hemşehrilerimizi bilgilendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan, yerel yönetim olarak ortak akıl felsefesiyle hareket ettiklerini ve bu sayede ilçeye örnek eserler kazandırdıklarını dile getirdi. İbrahim Sandıkçı, “Canik için durmak ve yorulmak yok. Eşit hizmet ilkemizle sevdamızı daha da büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Programda, AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran da yer aldı.