Dev Kruvaziyer Gemisi Marmaris’te Ağırlanıyor
İtalya bayrağına sahip olan dev kruvaziyer gemisi, 2.500 yolcusuyla birlikte Marmaris’e demir attı.
Muğla’nın en güvenli limanları arasında bulunan Marmaris ilçesi, haftanın belirli günlerinde büyük yolcu gemilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde, İtalya bayraklı Aidastella isimli kruvaziyer, 2.500 yolcu ve 1.200 mürettebatıyla Gümrüklü Limanı’na giriş yaptı. 253 metre uzunluğunda, 14 güverteye ve 1.097 kabine sahip olan gemi, büyük oranda Alman turistlerden oluşan yolcularıyla dikkat çekti.
Geldikten sonra gümrük işlemlerini tamamlayan yolcular, Marmaris’in doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini keşfetmek üzere tur otobüslerine bindi. Ayrıca, bazı turistler ilçe merkezine giderek alışveriş yapmayı, sahil boyunca yürümeyi ve plajlarda dinlenmeyi tercih etti.
Yaz sezonunun bitiminde ilçeye canlılık katan yolcu gemisi Aidastella, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’na doğru yola çıkacak.