SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un başındaki isim Thomas Reis, “Bu sezon bizler için oldukça zorlu geçecek çünkü her alanda mücadele edeceğiz. Tüm kulvarlarda savaşmak için sabırsızlanıyoruz. Avrupa’da olumlu sonuçlar almak istiyoruz” şeklinde konuştu.
2025-2026 Sezonu Hazırlıkları Başladı
Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in yanı sıra Avrupa kupalarında da mücadele edecek. Takım, 2025-2026 sezonu hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Alman Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde fiziksel ve taktik odaklı bir çalışma yaptı. Antrenmanın başlangıcında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Reis, fikstür hakkında bilgi verirken, “Artık fikstürümüz belli oldu ve ilk rakibimizin kim olduğunu da biliyoruz. Kendi evimizde başlamanın her zaman avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Avrupa Kupalarında İlk Deneyim
Geçen sezondaki mental performanslarını bu yıl da sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Reis, Avrupa kupalarındaki ilk teknik direktörlük deneyimini paylaşarak, “Oyuncu olarak Avrupa kupalarında yer aldım fakat teknik adamlıkta bu benim ilk deneyimim olacak. Hazırlık sürecinde çok çalıştık. Tüm kulvarlarda mücadele edecek olmamız nedeniyle zor bir sezon bizi bekliyor. İyi bir mentalite ortaya koymalıyız. Geçen sezon bunu oldukça iyi başardık. Avrupa’da güzel sonuçlar almak için gayret göstereceğiz” dedi.
Taraftar Desteğine Vurgu
Taraftarlara da mesaj gönderen Reis, “Biz taraftarlarımız kadar heyecanlıyız. Onlara güzel bir sezon sunmak istiyoruz. Ekibimiz elinden gelenin en iyisini yapacak. Taraftarlarımızı stadyumu doldurmaya davet ediyoruz. Onlara keyif veren bir futbol izletmek istiyoruz. Benden önceki teknik direktörler önemli işler başardılar. Bir hoca takımı Süper Lig’e taşıdı, diğeri ise takımı ligde tuttu. Onlara karşı oynayacağım için heyecanlıyım ve bu anı dört gözle bekliyorum” dedi.