Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İslahiye Adliyesi’nde Muharrem Ayı’na Özel Aşure İkramı Gerçekleştirildi

    Gaziantep’in İslahiye İlçe Adliyesi, Muharrem ayı dolayısıyla ilk kez aşure etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, adliye çalışanlarının birlik ve dayanışmasını güçlendirmek amacıyla yapılan etkinliğe hakimler, savcılar ve diğer personel katıldı.

    Gaziantep'in İslahiye İlçe Adliyesi, Muharrem ayı dolayısıyla ilk kez aşure

    İslahiye Adliyesi’nde Aşure İkramı Yapıldı

    Gaziantep’in İslahiye İlçe Adliyesi, Muharrem ayı vesilesiyle tüm çalışanlarına aşure dağıttı.

    Muharrem’in gelmesiyle birlikte pek çok kurum aşure ikram etmeyi gelenek haline getirdi. İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, bu kapsamda adliye personeline aşure dağıtımı gerçekleşen bir etkinlik düzenleyerek bir ilke imza attı. Başsavcı Şahin, daha önce benzer etkinlikler yapmamış olan bir yönetici olarak adliyedeki çalışanlarla bir araya gelerek ilk defa aşure ikram etti.

    Etkinlikte İlgili İsimler Bir Araya Geldi

    Gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, Adalet Komisyonu Başkanı ve İslahiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erman Tacir, hükümlüler, savcılar ve birçok adliye çalışanı hazır bulundu.

    Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, bu etkinliğin çalışanlar arasında birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla yapıldığını vurgulayarak, “Aşure ayındayız ve bu ayın anlamını yansıtmak için bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu tür aktivitelerin, adliyenin içinde kaynaşma ve dayanışma atmosferini pekiştireceğine inanıyorum. Burada bulunduğunuz için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum,” şeklinde ifade etti.

    İslahiye Adliyesi, bu anlamda örnek bir dayanışma ve kaynaşma etkinliği gerçekleştirmiş oldu.